Thursday, November 6, 2008

UFO ilmutas end taas Phoenix’i kohal (44) 12.02.2007 12:42


Teisipäeva õhtul ummistasid telefonikõned USA Arizona osariigi pealinna Phoenix’i politseijaoskondade ja televisioonijaamade telefone ettekannetega tundmatust lendavast objektist (UFO).

Paljud inimesed vaatlesid ja pildistasid nelja eredat tuld horisondi kohal läänetaevas umbes kell 20 kohaliku aja järgi, kirjutab UFOdigest.

Armee esindajad kiirustasid väitma, et tegu oli nende märgutuledega, mida kasutati Marine Corps’i ja Air Force’i ühisõppuste ajal. Lisaks oli lennanud antud piirkonnas kuus õhujõudude F-16 hävituslennukit, mis olla startinud Luke’i baasist ning kasutanud märgutulesid, kinnitas ka USA Federal Aviation Administration.

Kui ettekanded jõudsid telejaamadeni, meenus kõigile analoogne juhtum 13. märtsist 1997, mil lisaks eredatele tuledele jälgisid ja pildistasid paljud vaatlejad Phoenix’i kohal bumerangikujulist tundmatut õhulaeva, mille pikkus ulatus kuni 3,2 kilomeetrini. Ka siis oli militaarametnikkond varmas selgitama, kuidas nad linna kohal märgutuledega vehkimas käisid ja et bumerangikujuline objekt oli lihtsalt atmosfäärist põhjustatud silmapete.

Peatselt lähenev nimetatud UFO-juhtumi kümnes aastapäev on taas Phoenix’isse meelitanud seletamatute nähtuste uurijaid, kes siin oma konverentse peavad. Ei ole aga teada, kas teisipäevaõhtune tulevärk oli USA õhujõudude tervitus algavatele sündmustele linnas või juhuslik kokkusattumus.

Kommentaatorid kirjutasid :

UFO-t oma silmaga näinud naine
13.02.2007 06:51
1987-nda aasta veebruari või oli see märtsi lõpupäevil, ei mäleta enam täpselt, oli Valga linna kohal näha imepärast nähtust: tinajalt plinkiv päike \"viskas\" oma kettalt kahele poole sinakaid ja roosakaid kettaid, mis olid algul suuremad kui päike, neid sai terve läänetaevas täis, kaugemale liueldes muutusid nad tublisti väiksemaks, siis liikusid nad edasi lõuna-ida taevasse, kuni katsid kogu taeva. Viimaks olid need kettad isegi läbipaistvatena puutüvedel näha...... Päikesse sai otse vabalt vaadata, sest see oli tinajas, pilvi ei olnud taevas.

Mina läksin parajasti koos 7-aastase tütrega mööda Võru tänavat kesklinnast koju, raudtee oli jäänud umbes saja meetri taha, ma poleks ise sellele tähelepanu pööranud, sest rääkisin lapsega, loomulikult vaatasin ma teda, kuid meie ees tee ääres seisid mees ja naine, kui järsku kuulsin kuidas naine ütles mehele: \" Smotri, kak solnõško igrajet!\" Eesti keelde (toorelt) sõna-sõnaliselt tõlgituna \"Vaata, kuidas päike mängib.\"
Vaatasin ka mina päikese poole ning nägingi seda, jäime ka nende juurde seisma ja imetlesime koos kerge kõhedusega ennenägematut vaatepilti pea-aegu tunni, rääkisime sellest, et peaks kuskile kirjutama sellest nähtusest. Lõpuks läksin lapsega koju, kus kutsusin õe ja tema 9-aastase lapse ka välja vaatama. Aegamööda haihtusid need kettad taevalaotusest ära.

Järgmine kord nägin sama vaatepilti 1990 a. külmal talvehommikul rongiaknast, rongi brigadir pööras sellele läbi rongiraadio reisijate tähelepanu.
Hiljuti vaatasin vene telesaadet uutest vene relvadest, kus räägiti plasmarelvade katsetest vene armee tarvis 1987-dal kuskil Koola poolsaarel. Nii et järelikult need imenähtused on tingitud tõepoolest uute relvade katsetustest.

Minu teine õde nägi 90-date algul öösel metsa kohal kahekordse kuu läbimööduga roosakat ketast, ta oli algul ehmatanud, et kust see teine kuu ilmus. Ta jäi seda lummatult vaatama, ei suutnud paigastki liikuda, kuni järsku haihtus see \"kuu\" jäljetult.

ka ufohuviline
13.02.2007 00:31
Tegu oligi sõjaväe valgustusrakettidega mis lastakse lennuki pealt välja ja aeglaselt langedes põlevad eredalt. Ka esimene kord kui see phoenixi jama algas, oli sama asjaga tegu. UFOloogide välja käidud ja maailmas tuntud Phoenixi tulede video just näitabki kuidas tuled tekivad horisondi kohale(vastavalt sellele kuida nad lennukist üksteise järel välja lasti) ja siis aeglaset vajuvad maapinnani. Täpselt nii käituvad niisugused valgustusraketid...
Ka see kolmnurkse ufo joonistus mis sellest ajast pärit ja mis igal võimalikul juhul avaldamist leiab, on räme ufolollide võltsing. Joonistuse aluseks pole mitte pealtnägijate kirjeldused niisugusest objektist vaid mitme tulesid taevas näinud kohaliku tainapea segane jutt. Vaataja jaoks kolmnurkselt asetsevad mustas ööteaevas helendavad tuled muutuvad kirjeldustes kolmnurkseks hiiglaslikuks kosmoselaevaks mida siis sama lollakas kunstnik õhinaga paberile paneb...
Jõudu, ufuloogidele! Ja jääge anonüümseteks. Pole ilus oma rumalust kõigile demonstreerida isegi kui sellega kaasnev furoor ja hasart on ka midagi väärt...

No comments: