Wednesday, November 12, 2008

Miks kummitab ja mida kummitusega peale hakata?


Tiit Vasmann, ekstrasenss ja ravitseja: "Kummitused on vaimkehad ehk siis hinged, kes ei pääsenud edasi nn jumala palge ette, vaid on jäänud mingil põhjusel maa peale kinni. On see siis olnud vägivaldne surm – hing ei saa lahkuda, kuni ei ole tasunud oma võlga –, või siis ka mõningad enesetapujuhtumid.

Enesetapp on üks suuremaid patte ja selle eest ootab vaid üks tee kohta, kus tuhande aasta jooksul hing aeglaselt ja väga piinarikkalt tükkideks rebitakse – jutt siis põrgust.

Hinged, kes on jäänud siiamaailma kinni, püüavad elavatele märku anda, mis neid vaevab. Vaimkeha üritab saada ühendust inimestega, kellele ta loodab oma sõnumit edastada, olgu see siis milline tahes. Inimene aga, vastupidi, võtab asja naljana ja pahatihti isegi hakkab mõnitama. See viib aga vaimkeha vihani ja siis ta võib ka märatsema või kurja tegema hakata.

Kõige parem oleks vaimkeha kontakti võtmise katse korral proovida kokku leppida mingi sidevõimalus, näiteks koputused.

Teine asi on aga vägivaldse surma puhul, kus keegi on tapetud ja ta hing on jäänud kinni. Ka see vaimkeha üritab oma surma põhjust või siis sõnumit edastada. Parem oleks kutsuda oma ala asjatundja, kellel on kogemusi hingedega suhtlemisel, kui hakata ise neid ärritama. Enamasti soovivad need õnnetud hinged vaid õnnistust ja ärakuulamist – selleks, et pääseda minema. Nad ei tee tavaliselt midagi halba."

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=285253&q=kummitab

No comments: