Wednesday, November 12, 2008

Inglismaa ufoarhiivid: 1991. aastal oli reisilennukil lähikokkupuude UFOga


Heatrow' lennujaama reisilennukil oli 1991. aastal väidetavalt lähikokkupuude UFOga, paljastub Inglismaa kaitseministeeriumi arhiividest.

Alitalia lennuki komandör karjatas keset lendu 1991. aastal kaaspiloodile "Vaata ette!", kui nendest möödus pruun raketilaadne objekt. Tollal ei osatud sellele seletust leida.

Lahendamata juhtum tuli Rahvusarhiivis uuesti ilmsiks alles mõni aeg tagasi. Inglismaa kaitseministeerium avaldab oma lehel ühe rohkem minevikus registreeritud anomaaliaid. Dokumentidest leidus ka, et Alitalia lennukist möödunud objekt puhul välistati rakett, õhupall või kosmoserakett, seega ei lõpetatud ka juhtumit.

Arhiivist leiti veel kaitseministeeriumi palveid, et sõjaväe helikopterid ei teeks pilte viljaringidest ning väide naiselt, kes ütles, et pärineb Siiriuse süsteemilt ja tema "laev" kukkus Teise ilmasõja ajal Inglismaale., kirjutab BBC.

Ufoekspert David Clarke ütles, et dokumendid võivad päevavalgele tuua veel nii mõndagi, kuid käsib nende suhtes siiski skeptiline olla.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=300874&q=ufo

No comments: