Wednesday, November 12, 2008

Soomaa külaliskeskuses kummitab Oskar

Tänases Kanal 2 saates ( 11.06.2008 )''Kummitused'' oli juttu Soomaa külastuskeskusest Tõramaal, kus endine taluperemees siiani kummitavat.

Tõramaal, kus praegu asub Soomaa külastuskeskus, elas varem Liivakivi Oskar, kes olla olnud isevärki mees: erakliku loomuga ja kuulu järgi ka kasuahne. Külastuskeskus on rajatud aga selle lauda kohale, kus raskelt haigestunud Oskar ise oma elule lõpu tegi.

Peale külastuskeskuse rajamist hakkas seal ühteist juhtuma. Nii on külastuskeskuse majahoidjat käinud piilumas üks räsitud mehe nägu, ühele seal ööbinud ettevõtjale istus öösel kõhupeale valge daam. Majas olla pidev jama ka elektroonikaga: pesumasin lihtsalt ei pese või kisub keegi pulbrisahtli välja ja raputab pulbri maha. Arvuteid lülitab kellegi tundmatu käsi ise sisse ja välja.

Samuti möllab keegi kogu aeg tualetis ja kui vaatama minnakse, siis kedagi seal pole. Kõige müstilisemad on aga allakukkuvad lambikuplid, millega on tegemist tulnud teha kõigil, kes keskuses töötanud on.


Kuid ega Tõramaal ainult vana Oskari vaim möllavat, kuulu järgi olla seal ühes kaevus kunagi ammustel aegadel üks noor neiu elu jätnud ja üldse väitis Tõramaal käinud pendlimees, et külastuskeskuses olla vähemalt üheksa surnud inimese energia.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=283197&q=kummitab

No comments: