Friday, May 24, 2013

GALERII: Harjumaal nähti kahtlasi lendavaid objekte! Millega on tegu?

Harjumaal Kiili vallas võis eile õhtul näha taevas kahtlasi vilkuvaid tulesid. Ufoloog Igor Volke välistab, et tegu oli kuumaõhupalliga - ta ütleb, et need on ikka tehnilised lennuvahendid.
Õhtulehe piltnik pildistas kummalisi tulesid eile kella 19.35 ajal Sausti mõisa juures. Ta kirjeldas, et algul veidi aega vilkusid vaheldumisi sinised ja punased tuled, hiljem ainult punased tuled. "Tuled liikusid aeglaselt ja ühtlase kiirusega idast läände madalal metsa kohal. Seda hääletult," kirjeldas ta. Piltnik ütles, et nelja minutiga kadusid need metsa taha.
Igor Volke on pilte näinud. Arvestades liikumissuunda ja muid tunnuseid, kuumaõhupallid need tema sõnutsi pole. "Tegemist on tehniliste lennuvahenditega," hindab ta. Tema jutust on aru saada, et tuled äratasid temas huvi.
Volke märgib, et tasub ametkondadest uurida, kuidas oli sel kellaajal sealkandis lood lennuliiklusega, kas mõni õhusõiduk ametlikult üle lendas. "Kui ei, siis on see suur küsimärk," viitab ta võimalusele, et äkki ongi tegu tulnukatega.

No comments: