Sunday, June 20, 2010

Infusioon, ilma inimese teadmata

Mõlema järgneva juhtumi puhul on isikutel vahetu teadlik mälestus sündmusest. Need mälestused olid selged ja rohkeid detaile lisandus hüpnoosi all.

Eddie oli lihttööline, kolmekümnendates aastates ning kes kõhkles isegi rääkida sellest kogemusest. Ta tegi seda ainult oma tüdruksõbra nõudel. Ta tundis silmnähtavalt ebamugavust salvestavast diktofonist laual. Ütlesin, et mõne minuti pärast ei tea ta sellest diktofonist midagi.
Ta rääkis sündmusest mis juhtus peaaegu kakskümmend aastat tagasi kui ta oli 17 aastane keskkooli poiss, kes elas maakülas Missouris. Pärast sõbra külastamist linnas oli ta teel koju oma vana kaubikuga. Oli öö kui ta sõitis mööda kruusateed kodupoole piirkonnas kus maju esines väga harvalt. Kui ta esimest korda valgust märkas, arvas ta et tegemist on välilambiga mis uuendustena piirkonda tekkisid. Mõned farmerid asendasid oma senised valgustused nendega. Samas, polnud ta selles kohas kunagi valgust märganud. Mida lähemale ta sellele jõudis, sai ta aru, et tegemist ei ole farmi välilambiga kuna see muutus heledamaks ja oli kõrgemal taevas. See liikus tema suunas kuni peatus tema kohal ja siis järgnes kaubikule selle sõidukiirusel. Ta pistis pea aknast välja, et seda vaadata. Pool miili kodust, liikus see äkki temast ette ning hõljus ühe puusalu kohal. Siis ta nägi, et see on suur ja läätse kujuline objekt. Oli näha oranže tulesid selle sees ning keskkoht pöörles põhjustades tulede vilkumise. Selle põhi oli metalselt hõbedane. Tema uudishimu pani ta kaubiku peatama mäejalamil. Ta väljus autost ning istus kaubiku kasti, et vaadelda kummalist objekti. Talle tundus imelik, et ta ei tundnud hirmu kuid ta arvas, et kuna ta oli kasvatatud maal ja viibis palju väljas siis ei kartund ta midagi. Kui ta seal istus ja vaatles, väljus objekti põhjast sinine valgus, mis valgustas puudelatvu. See hõljus ühel kohal ja kuigi keskkoht pöörles polnud mingit heli kuulda. Objekt oli 7,3 meetri suuruse läbimõõduga.
Ta istus seal objekti vaadates umbes 15 kuni 20 minutit. Selle aja jooksu juhtus veel üks kummaline asi. Lähenes naaber perega oma päevinäinud pikapiga: kaks täiskasvanud ja trobikond lapsi, kes elasid kolme miili kaugusel tema kodust. Eddie vehkis kätega ja näitas üles, tahtes nende tähelepanu omale tõmmata. Ta teadis, et nad oleksid pidanud teda märkama kuna ta kaubik oli pooleldi teel. Kuid nood sõitsid edasi isegi mitte aeglustamata. Ta ütles, et tundus isegi nagu oleks ta nähtamatu olnud. Hiljem, tundis ta kiusatust neilt küsida, et miks nad ei peatunud, kuid ei suutnud ennast viia selleni, et sellel teemal kellegiga rääkida.
Kui ta koju jõudis, jooksis ta kisades trepist üles. Ta vanemad magasid ning ärkasid ehmunult tema kisa peale. Ta sundis neid minema akna juurde ja välja vaatama kuid valgus oli kahanenud juba pisikeseks. Hetke pärast see kustus ja kadus. Midaiganes tema vanemad nägi oli see pelgalt suure laeva armetu vari. Järgneva aasta jooksul nähti selles piirkonnas UFOsid ja mõned korrad isegi politsei poolt. Kuid ükski ei olnud selline lähivaatlus.

Tihtipeale on juhtumeid kus inimene on kindel, et ta üksnes vaatles eemalt UFO’t kuid tegelikkuses toimus kontakt millest ta enam teadlik ei ole. Ning vastupidi, arvatakse, et kui nähti UFO siis kindlasti toimus ka kontakt kuid nii see ei pruugi olla. Tegemist oligi pelgalt vaatlusega.

Pärast juhtumi rääkimist nõustus Eddie ka hüpnoosiga. Hüpnoosi ajal ei lisanud ta midagi uut. Otsustasin küsitleda Eddie alateadvust, sest tihti saab sealt hoopis üllatavamaid vastuseid. Tahtsin teada, kas oli juhtunud midagi millest Eddie teadlik ei olnud. Tema vastus oli, et oli toimunud infusioon. Talle oli sisestatud informatsiooni fragmente. Ja talle oli antud juhatust. Ta jätkas infusioonile viitamist ja kui ma küsisin temalt, et mida ta selle all silmas peab siis kasutas ta mulle tundmatut sõna. Ma kirjutan selle selliselt kuidas see kõlas: contruvering ( inglise keeles ). Ma ei saanud sellest sõnast aru ning Eddie ei teadnud samuti mida see tähendab. Alateadvus ütles, et informatsiooni killud tulid laevast ja aitavad teda arengul ja kasvul. See oli psüühiline ja informatsioon võeti vastu keharakkudega kuigi tal polnud aimu mis info see oli. Ma küsisin, et miks see oli Eddiega juhtunud ning vastus oli, et ta oli haavatav. Ta oli mõjutatav ja naiivne ja see tegi kontakti lihtsamaks. Nad otsisid inimest kellesse nad saaksid siseneda ja seeme kasvama panna. Ma olin uudishimulik, et mida nad mõtlesid “seemne” all ja tal oli kummaline vastus, “seeme nende olemusest, nende ühtsus. Ma ei ole eraldi. Ühtsus, mitte kaks, vaid üks. Seeme või idee, on istutatud psüühikasse valgus infusioonina. See on rakkudes, mälestus
ühtsusest. See võib olla istutatud kõikjal, kus on avamine. Me kõik oleme nendega üks. Me ei ole loodud kui kaks, vaid üks. Nad tahavad et me teaksime seda, ja sel ööl oli ta võimalus näha meid. Ta oli hea kandidaat informatsiooni sisestamiseks.” Tundub, et on olnud veel aegu Eddie elus kus ta on eneseteadmata juhatust saanud kuna õppetunnid on läinud otse tema alateadvusse, tal ei ole mingit teadlikku mälestust nendest. Talle meenus ainult juhused kui loomad käitusid ebatavaliselt. Kontaktid juhtusid tavaliselt läbi loomade silmade kuna loomi sai selleks kasutada. Üllatudes nägi Eddie ühtsuse vaimu loomade silmades. Mõni kord polnud tegemist reaalse loomaga vaid illusiooniga. Seda tehti kuna otsiti inimeses haavatavat kohta. “Inimene peab olema tasa. Inimene peab peatama oma maailma.” Nad panid inimese nägema midagi mida polnud tegelikult olemas läbi üllatusmomendi. Nad kaotavad inimeses valvsuse. Kuid ma mõtlesin, et inimesed ei ole koguaeg valvsad.
Vastus oli, “Sa oleksid üllatunud. Inimesed on alati valvsad. Me peame leidma mooduseid, et inimest üllatada. Kui inimene keskendub millegile, laevale või loomale, kui saame tema tähelepanu, saame me tema maailma peatada. Siis saab infusioon toimuda. Me kasutame üllatusmomenti. Kui inimesed tegelevad oma igapäevase rutiiniga ei saa me nende tähelepanu ega keskendumist ja siis see ei tööta. Nende tähelepanu peab olema kuidagi suunatud.”

Ma ütlesin, et siis peavad nad ju pidevalt jälgima, et pragusid leida. Ta ütles, et nad jälgivadki. See oleks ka vastuseks, miks kontaktisikud on nähtamatud teistele kes sündmusega seotud ei ole. Teiste maailm ei ole peatatud.

Ta ütles, “ Mitte ainult loomi ei kasutata selle saavutamiseks, kasutatakse ka unenägusid. Sellisel juhul kogevad nad kontrollitavat und ebatavaliste omadustega. Lucid Dream, unenäo tüüp mis on reaalsemad kui tavalised unenäod. Tihti kogetakse nendes unenägudes ka füüsilise aistinguid ( isver – minu delfiini unenägu! Appi mind on infusioonitud! :-D Aerling ). Need kanduvad edasi ka ärkveloleku aega. Uni võib kanda hirmu emotsiooni kuna tihti peab magava inimese tabama ootamatult, sarnaselt ärkvel olevale inimesele. Hirm on kõige tugevam emotsioon ja on kasutatav maailma peatamiseks nii magava kui ärkvel oleva inimese puhul. Luues tugeva emotsiooni on meil kergem kontakti saada. Üllatuse ja hirmu elemendid loovad suunatud tähelepanu. Hirmu kasutatakse ainult ajutiselt ja peab kasutama korrektselt. Hirm on lihtsalt kanali avamine kuid mõned inimesed klammerduvad sellesse. Mõndade inimeste jaoks on see hirmu emotsioon arusaadavam kui sõnum.

D: Tundub, et tulnukad kasutavad emotsioone sääraselt, mis on meile arusaamatu.
E: Me kasutame emotsioone sääraselt, et meie isegi ei saa aru.

D: Tegelikult ei ole siis midagi karta?
E: Ei. See on õrn pragu rakus. Mingit kahju sellest ei tule.

Maakohtades on mõeldamatu, et naaber ei peatuks tuttava teeääres seisvat autot nähes ega uuriks mis toimub. Tõenäoliselt oligi Eddie oma naabritele nähtamatu kuna tema isikliku maailma ajakulg oli peatatud samas kui teised omasoodu ajakulus edasi liikusid.
Pärast hüpnoosist äratamist meenusid Eddiele mõned kummalised juhtumid loomadega. Ükskord aidates oma isa viljapõllul, juhtis ta traktorit kui nägi tuvi enda
suunas lendamas ning too maandus tema paremale sirutatud käele. Ta tundis, et midagi juhtus sellel hetkel, kuna see oli nii kummaline. Teine juhtum oli kui ta istus maisipõllul kui koiott lähenes ning hakkas ümber tema tiirutama. See oli väga ebatavaline kuna koiotid väldivad inimesi. Ükskord kui ta metsas jahil oli, lubas hirv ta enda lähedale ning ennast puudutada. Tal ei olnud mingeid hirmu tundemärke. Sellistel hetkedel tundis ta, et toimus midagi mis aja maha võtsid. Ta hakkas vaatama
asjadele teise pilguga.

1 comment:

Sussch said...

Väga hämmastav ja mõtlemapanev lugu.

On see kuskil inglise keelsel kujul ka leitav? Sooviks kuskile foorumisse postitada.